K/S-ejendomme
       

K/S er forkortelse for ”kommanditselskab”, der er en selskabsform, der gør det muligt for private investorer at bruge afskrivninger i selskabet som fradrag i den personlige indkomst. Personer, der betaler topskat, har størst fordel af denne investeringsform. Investor har mulighed for at investere i større og attraktive ejendomme med begrænset personlig hæftelse.

I et K/S kan deltage op til 10 investorer (”kommanditister”), der ikke behøver at eje lige stor andel. De fleste investorer, der deltager i K/S projekter lader deres investering selvangive under virksomhedsordningen. Det betyder at det skattemæssige resultat af investeringen tages med i den personlige indkomst og da man ved investering i erhvervsejendomme kan foretage skattemæssige afskrivninger, kan der i de første år være tale om skattemæssige underskud, der kan være med til at sikre en endnu bedre opsparing i en sådan ejendom.

Nogen opfatter investering i K/S ejendomme som ”skattespekulation”, men det er en unuanceret opfattelse. Når ejendommen på et senere tidspunkt sælges, skal det meste af skattebesparelsen indbetales (skat af genvundne afskrivninger) tillige med skat af avancen ved salg af ejendommen. På grund af de gode lejekontrakter vil ejendommen typisk være steget pænt i værdi og samlet vil investeringen give et positivt afkast til såvel investor som samfundet.

Alle investorer modtager naturligvis en grundig orientering om hvad investering i K/S form betyder og om det vil være en fordel for vedkommende.

 
K/S Euprin DK-81: Ejendom i Kolding med Aldi m.fl. som lejere.
Læs mere >>
 
 

K/S Euprin D-81: Ejendomskompleks i en større sydtysk by, udlejet til blandt andet kommunen og flere kæder.

Læs mere >>
Relaterede produkter :
Green energy A/S-ejendomme Administration
 
 
 
       
 
Bestil materiale
       
   
 

Her har du mulighed for uforpligtende at bestille materiale om vores forskelige produkter.

Det ønskede materiale vil blive fremsendt på e-mail.

   
 
Navn    
  *
Evt. virksomhed    
   
Email-adresse    
  *
   
   
Vælg produktbeskrivelse.    
   
     
   
   
* : Felterne skal udfyldes