Produkter
       
K/S ejendomme
K/S er forkortelse for ”kommanditselskab”, der er en selskabsform, der gør det muligt for private investorer at bruge afskrivninger i kommanditselskabet som fradrag i den personlige indkomst. Personer, der betaler topskat, har størst fordel af denne investeringsform.
 
Læs mere >>
 
   
A/S ejendomme
Som investor i et aktieselskab, har du mulighed for at investere i et ejendomsprojekt med større eller mindre indskud, hvor din risiko er begrænset til den indskudte kapital. I modsætning til investering i K/S ejendomme, er der ved investering i A/S ejendomme ikke nogen bestemte krav til hvor stor andel du skal tegne og heller ikke til det tilladte antal investorer i et givet A/S.
 
Læs mere >>  
 
Administration:
Eksisterende K/S ejendomsselskaber tilbydes en topprofessionel og økonomisk attraktiv administration af selskabet og en optimal overvågning af ejendommens finansieringsstruktur. Via vor mangeårige erfaring med selskabsadministration, kan vi tilbyde administrationsaftaler af K/S- og A/S ejendomme, hvorved du som investor er med til at sikre dig et optimalt afkast af din investering.
 
Læs mere >>  
   
Green energy:
Efter mange års investeringer i vindmøller er det blevet attraktivt at investere i solcelleparker.Teknikken er veludviklet og med den øgede fokus på CO2 rigtige energiformer, er det en energikilde i kraftig vækst.I modsætning til investering i mange andre aktiver, kan der med denne form for investering sikres gode og stabile afkast, hvor statstilskud sikrer investor et stabilt og sikkert afkast.
 
Læs mere >>  
 
 
 
         
 
Bestil materiale
       
   
 

Her har du mulighed for uforpligtende at bestille materiale om vores forskellige produkter.

Det ønskede materiale vil blive fremsendt på e-mail.

   
 
Navn    
  *
Evt. virksomhed    
   
Email-adresse    
  *
   
   
Vælg produktbeskrivelse.    
   
     
   
   
* : Felterne skal udfyldes