Profil
       

Hos Euprin får du professionel rådgivning
Hos Euprin får du professionel rådgivning inden for ejendomsinvestering, uanset om du er en privatperson eller en virksomhed, der ønsker at investere i fast ejendom som alternativ til andre opsparings- og investeringsformer.


25 års erfaring
Vores baggrund er blandt andet over 25 års erfaring fra finanssektoren og 17 års erfaring med investering i ejendomsprojekter, herunder administration og drift af disse for investorerne. Vi har desuden en enkel filosofi om, at kunder, der ønsker at investere i ejendomme, skal have en god og kvalificeret rådgivning. Det kan du naturligvis få fra start til slut i forbindelse med din investering hos os.

Sunde ejendomme
Der investeres i bygningsmæssigt sunde ejendomme med attraktive beliggenheder typisk i større byer, for eksempel kontorejendomme, strøgejendomme, butikscentre og boligudlejningsejendomme i Danmark eller resten af Europa.

Størst mulig sikkerhed
Af hensyn til størst mulig sikkerhed for vore investorer, er vi meget kritiske når vi udvælger ejendomme. Vores høje krav til ejendommene har stor betydning, hvis ejendommen på et senere tidspunkt skal genudlejes eller sælges. Hovedlejere vil som udgangspunkt være offentlige institutioner eller store, solide detailkæder. Vi sikrer samtidig at lejekontrakterne er indgået på markedsvilkår, at der er en god lejereserve og gerne at der foreligger langvarige lejemål. Af hensyn til en sund økonomi, skal der være en positiv drift og lejeindtægterne skal kunne dække alle driftsomkostninger samt renter og rimelige afdrag på finansieringen.

   
   
   
       
 
Bestil materiale
       
   
 

Her har du mulighed for uforpligtende at bestille materiale om vores forskelige produkter.

Det ønskede materiale vil blive fremsendt på e-mail.

   
 
Navn    
  *
Evt. virksomhed    
   
Email-adresse    
  *
   
   
Vælg produktbeskrivelse.    
   
     
   
   
* : Felterne skal udfyldes