A/S ejendomme
       
 

Som investor i et aktieselskab, har du mulighed for at investere i et ejendomsprojekt med større eller mindre indskud, hvor din risiko er begrænset til den indskudte kapital.

I modsætning til investering i K/S ejendomme, er der ved investering i A/S ejendomme ikke nogen bestemte krav til hvor stor andel du kan tegne og heller ikke til det tilladte antal investorer i et givet A/S. Der kan således være fra én til flere hundrede investorer i samme selskab. Der er ligeledes mulighed for at anvende midler på kapital- og ratepensionskonti til at investere i ejendomme. Denne investeringsform er derfor et oplagt alternativ til investering i børsnoterede aktier.

Selskabets formålsparagraf giver investorerne mulighed for at købe eller sælge ejendomme løbende og dermed optimere afkastet.

Det er muligt at investere gennem eget selskab, hvorved du kan opnå skattefrihed for aktieavance og udbytte.

Euprin udbyder i øjeblikket for op til 50 millioner kr. aktier i multipla á kr. 750.000 i SAFE Property Invest - en porteføljesammensætning med lav risko og en netto IRR efter skat på over 11% p.a. Kontakt os for nærmere information.

 
Relaterede produkter :
K/S-Ejendomme Administration Green energy
 
 
 
       
 
Bestil materiale
       
   
 

Her har du mulighed for uforpligtende at bestille materiale om vores forskelige produkter.

Det ønskede materiale vil blive fremsendt på e-mail.

   
 
Navn    
  *
Evt. virksomhed    
   
Email-adresse    
  *
   
   
Vælg produktbeskrivelse.    
   
     
   
   
* : Felterne skal udfyldes